[wpseo_breadcrumb]

Vaihtomatot

Vaihtomatot ovat vuokrattavia mattoja, joiden avulla toimitilasi lattiat pysyvät siisteinä ja puhtaina. Palveluun sisältyy mattojen nouto, likaisten mattojen vaihto puhtaisiin sekä mattojen puhdistus. Palvelu räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Tyypillinen vaihtoväli on 1-4 viikkoa. Maton kunto tarkastetaan aina vaihdon yhteydessä, joten mattosi ovat aina kuin uudet.

Kumipohjainen tekstiilimatto imee tehokkaasti kenkien mukana tulevaa likaa ja kosteutta itseensä. Tästä syystä matto sopii täydellisesti liiketilojen tuulikaappeihin ja ulko-ovien sisäpuolelle, jossa se torjuu kuran, hiekan ja lumen leviämistä sisätiloihin asti. Lisäksi tekstiilistä valmistettu matto vaimentaa ääntä, ehkäisee liukastumista sekä kumipohjansa ansiosta pysyy hyvin paikoillaan. Vaihtomatolla säästät myös aikaa ja rahaa toimitilojesi siivouksessa, sillä puhtaat lattiat tarvitsevat vähemmän huoltoa.

Vaihtomattoja löytyy viidessä eri vakiokoossa (85x150, 85x250, 115x180, 115x240, 150x260 cm) ja kolmella leveydellä (85, 115, 150 cm) sekä vapaasti määriteltävällä pituudella. Jos et löydä tästä sopivaa kokoa, on mahdollista tiedustella tarpeidesi mukaisia erikoiskokoja.

Vaihtomattojen vakioväri on Black mink, mutta halutessasi voit katsoa sopisiko jokin muista 8 värivaihtoehdoista paremmin tarpeisiisi.

Ota yhteyttä pyytämällä tarjous tai ilmainen tarvekartoitus. Katsotaan yhdessä, mikä sopii parhaiten juuri sinun toimitilasi tarpeisiin.

Suoraan varastosta saatavat vaihtomatot

Pieni matto

85 cm x 120 cm

Pitkä matto

85 cm X 150 cm

Keskikokoinen matto

115 cm X 180 cm

Suuri matto

150 cm X 250 cm

TOP Call Now ButtonSOITA MEILLE NYT